Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

LIVE STREAM

Ndiqni direkt Danimarka-Kosova

Ndiqni direkt Danimarka-Kosova


30 June, 2022 @19:40

Për të gjithë ata që kanë qasje në internet dhe nuk mund ta shikojnë ndeshjen në televizion me transmetim, mund ta shikojnë duelin Danimarka-Kosova direkt në kanalin e Youtube, si mëposhtë:

 


 
Të gjitha lajmet nga FBK Superliga