Tabelat dhe Rezultatet

VENDIMI PËR 2022/23

FBK gjen mesin, për të huajt vendoset 3+2

29 July, 2022 @11:40

Pesë nga tetë ekipet e Superligës së Kosovës në basketboll, kishin kërkuar që rregulli i lojtarëve të huaj në ndeshjet…

Lexo më shumë  →

MITROVICË

Trepça vazhdon me Minchevin dhe dyshen e dalluar

FBK Superliga/Kupa e Kosovës

Trepça vazhdon me Minchevin dhe dyshen e dalluar

09/06/22 @ 15:36

TEAM OF THE TOURNAMENT

TOP 5-shja e Kupës së Kosovës (Femrat 2021/22)

Kupa e Kosovës

TOP 5-shja e Kupës së Kosovës (Femrat 2021/22)

16/02/22 @ 15:06

STATUSI I KAMPIONIT

Drilon Hajrizi: Urime mitrovicas

FBK Superliga/Kupa e Kosovës

Drilon Hajrizi: Urime mitrovicas

15/02/22 @ 21:43

TEAM OF THE TOURNAMENT

TOP 5-shja e Kupës së Kosovës (2021/22)

Kupa e Kosovës

TOP 5-shja e Kupës së Kosovës (2021/22)

15/02/22 @ 15:57

TRAJNER KROAT

Franko Sterle rikthehet në Prizren!

FBK Liga e Femrave/Kupa e Kosovës/International/Transfere

Franko Sterle rikthehet në Prizren!

15/02/22 @ 14:16

PAMJET E MVP TË KUPËS

Drilon Hajrizi dhe paraqitja e tij në finale të Kupës

FBK Superliga/Kupa e Kosovës

Drilon Hajrizi dhe paraqitja e tij në finale të Kupës

15/02/22 @ 14:02

TRAJERI I KBF BASHKIMI

E fiton Kupën dhe dorëhiqet nga detyra

FBK Liga e Femrave/Kupa e Kosovës/Transfere

E fiton Kupën dhe dorëhiqet nga detyra

14/02/22 @ 15:41

VIDEO E FINALES

Highlights: Trepça-Bashkimi

Kupa e Kosovës

Highlights: Trepça-Bashkimi

13/02/22 @ 22:45

FINAL'S MVP

Drilon Hajrizi — MVP i Kupës së Kosovës

Kupa e Kosovës

Drilon Hajrizi — MVP i Kupës së Kosovës

13/02/22 @ 20:49

VIDEO NGA NDESHJA FINALE E KUPËS SË LIGËS SË PARË

Highlights: Istogu - NewBasket

Kupa e Kosovës

Highlights: Istogu - NewBasket

13/02/22 @ 20:35

FINAL 8 | FINALJA | TREPÇA - BASHKIMI

Pas një dekade, Drilon Hajrizi i sjell Trepçës Kupën e Kosovës

Kupa e Kosovës

Pas një dekade, Drilon Hajrizi i sjell Trepçës Kupën e Kosovës

13/02/22 @ 20:12

Ç3: TREPÇA - BASHKIMI

Emocione, dramë... katër lojtarë me 4 personale në çerek të fundit

Kupa e Kosovës

Emocione, dramë... katër lojtarë me 4 personale në çerek të fundit

13/02/22 @ 19:44

VIDEO NGA NDESHJA FINALE E KUPËS

Highlights: KBF Prishtina - KBF Bashkimi

Kupa e Kosovës

Highlights: KBF Prishtina - KBF Bashkimi

13/02/22 @ 19:35

PP: TREPÇA - BASHKIMI

Përmbysje, Trepça minimalisht në epërsi

Kupa e Kosovës

Përmbysje, Trepça minimalisht në epërsi

13/02/22 @ 19:04

Ç1: TREPÇA - BASHKIMI

Çereku i parë me kthesë të madhe

Kupa e Kosovës

Çereku i parë me kthesë të madhe

13/02/22 @ 18:31

LIVE STREAM

Transmetim direkt i finales: Trepça-Bashkimi

Kupa e Kosovës

Transmetim direkt i finales: Trepça-Bashkimi

13/02/22 @ 17:54

MVP I FINALES

Sara Vraniqi — MVP i Kupës së Kosovës

Kupa e Kosovës

Sara Vraniqi — MVP i Kupës së Kosovës

13/02/22 @ 17:41

FINALJA E MAHDE | TREPÇA - BASHKIMI

Trepça-Bashkimi, 5-shet e para

Kupa e Kosovës

Trepça-Bashkimi, 5-shet e para

13/02/22 @ 17:24

PAS FINALES

Hajriz Hazeri — MVP i Kupës së Ligës së Parë

Kupa e Kosovës

Hajriz Hazeri — MVP i Kupës së Ligës së Parë

13/02/22 @ 17:17

KUPA e KOSOVËS | KBF PRISHTINA - KBF BASHKIMI

KBF Bashkimi fiton Kupën e Kosovës

Kupa e Kosovës

KBF Bashkimi fiton Kupën e Kosovës

13/02/22 @ 16:30

Ç3: KBF PRISHTINA - KBF BASHKIMI

Dallimi 4 pikë, për trofe vendoset në çerek të fundit

Kupa e Kosovës

Dallimi 4 pikë, për trofe vendoset në çerek të fundit

13/02/22 @ 16:18

FINAL: KBF PRISHTINA - KBF BASHKIMI

P1: Dallim 7-pikësh në finalen e vajzave

Kupa e Kosovës

P1: Dallim 7-pikësh në finalen e vajzave

13/02/22 @ 15:47

FINAL: KBF PRISHTINA - KBF BASHKIMI

Finalja e vajzave, mbyllet çereku i parë

Kupa e Kosovës

Finalja e vajzave, mbyllet çereku i parë

13/02/22 @ 15:21

FINAL: KBF PRISHTINA - KBF BASHKIMI

KBF Prishtina - KBF Bashkimi, pesëshet startuese

Kupa e Kosovës

KBF Prishtina - KBF Bashkimi, pesëshet startuese

13/02/22 @ 14:52

FINAL: ISTOGU - NEW BASKET

New Basket, fitues i Kupës në Ligën e Parë!

Kupa e Kosovës

New Basket, fitues i Kupës në Ligën e Parë!

13/02/22 @ 13:53

FINAL: ISTOGU - NEW BASKET

Edhe 10 minuta lojë në “Karagaç”

Kupa e Kosovës

Edhe 10 minuta lojë në “Karagaç”

13/02/22 @ 13:16

FINAL: ISTOGU - NEW BASKET

Istogu - New Basket, rezultati i pjesës së parë

Kupa e Kosovës

Istogu - New Basket, rezultati i pjesës së parë

13/02/22 @ 12:42

FINAL: ISTOGU - NEW BASKET

Istogu - New Basket, mbyllet çereku i parë

Kupa e Kosovës

Istogu - New Basket, mbyllet çereku i parë

13/02/22 @ 12:20

FINAL: ISTOGU - NEW BASKET

Istogu - New Basket, pesëshet startuese

Kupa e Kosovës

Istogu - New Basket, pesëshet startuese

13/02/22 @ 11:45

KUPA E KOSOVËS

Kupa e Kosovës, dita e finaleve

Kupa e Kosovës

Kupa e Kosovës, dita e finaleve

13/02/22 @ 10:26

PARA FINALES

Trepça apo Bashkimi? Në kërkim të trofeut të parë të vitit

Kupa e Kosovës

Trepça apo Bashkimi? Në kërkim të trofeut të parë të vitit

13/02/22 @ 01:04

BRANIMIR PAVIC

Askush s’e ka pritur, por ne kemi besuar!

Kupa e Kosovës

Askush s’e ka pritur, por ne kemi besuar!

12/02/22 @ 00:00

ADIS BECIRAGIC

Mentalisht nuk e përballuam ndeshjen

Kupa e Kosovës

Mentalisht nuk e përballuam ndeshjen

11/02/22 @ 23:56

VIDEO NGA NDESHJA

Highlights: Ylli-Bashkimi

Kupa e Kosovës

Highlights: Ylli-Bashkimi

11/02/22 @ 23:08

HISTORIKE

Qyteti i Prizrenit, me tri ekipe në tri finale

Kupa e Kosovës

Qyteti i Prizrenit, me tri ekipe në tri finale

11/02/22 @ 22:38

YLLI - BASHKIMI

Bashkimi në finale! Mposht kampionin për përsëritjen e finales pas 10 vitesh

Kupa e Kosovës

Bashkimi në finale! Mposht kampionin për përsëritjen e finales pas 10 vitesh

11/02/22 @ 21:58

Ç3: YLLI - BASHKIMI

Në luftë për secilin top, çereku i fundit pritet të sjellë dramë

Kupa e Kosovës

Në luftë për secilin top, çereku i fundit pritet të sjellë dramë

11/02/22 @ 21:28

SEMSETTIN BAS

Trajneri i Pejës tregon arsyet që sollën te humbja

Kupa e Kosovës

Trajneri i Pejës tregon arsyet që sollën te humbja

11/02/22 @ 20:58

PP: YLLI - BASHKIMI

Bashkimi përmbys epërsinë e Yllit!

Kupa e Kosovës

Bashkimi përmbys epërsinë e Yllit!

11/02/22 @ 20:49

LUBOMIR MINCHEV

Minchev tregon çelësin e fitores ndaj Pejës

Kupa e Kosovës

Minchev tregon çelësin e fitores ndaj Pejës

11/02/22 @ 20:38