Tabelat dhe Rezultatet

BASKET TECH

Super teknologji në palestra të Kosovës, FBK arrin marrëveshjen

23 February, 2021 @11:49

Synergy Sports ka lidhur partneritet shumëvjeçar me Federatën e Basketbollit të Kosovës (FBK) për të transformuar palestrat e basketbollit në…

Lexo më shumë  →

STARTERS

Kosova-Sllovakia, 5-shet startuese

Përfaqësuesja/International/Liga tjera

Kosova-Sllovakia, 5-shet startuese

20/02/21 @ 19:01

SHKODËR

Arrijnë 2 përforcimet te Vllaznia

Liga Unike/International/Liga tjera/Transfere

Arrijnë 2 përforcimet te Vllaznia

20/02/21 @ 18:45

GRUPI A - PARAKUALIFIKUES

E eliminuar, Shqipëria pëson edhe nga Qiproja

International/Liga tjera

E eliminuar, Shqipëria pëson edhe nga Qiproja

18/02/21 @ 19:54

SHKODËR

Një trajner amerikan te Vllaznia

Liga Unike/International/Liga tjera/Transfere

Një trajner amerikan te Vllaznia

18/02/21 @ 14:33

FIBA PREQUALIFIERS

12-shja e Shqipërisë për duelet e fundit

Përfaqësuesja/International/Liga tjera

12-shja e Shqipërisë për duelet e fundit

18/02/21 @ 11:55

GRUPI A - PARAKUALIFIKUES

Gerti Shima pozitiv, nuk do të mund t’i ndihmojë Shqipërisë

Përfaqësuesja/International/Liga tjera

Gerti Shima pozitiv, nuk do të mund t’i ndihmojë Shqipërisë

18/02/21 @ 11:24

THEMELOHET

Liga Unike nënshkruhet, tash duhet të nis puna

Liga Unike/FBK Superliga/International/Liga tjera

Liga Unike nënshkruhet, tash duhet të nis puna

10/09/20 @ 23:08

LIGA UNIKE

Mbledhja e parë zyrtare: zgjidhen anëtarët e Bordit dhe kryetari i saj

FBK Superliga/International/Liga tjera

Mbledhja e parë zyrtare: zgjidhen anëtarët e Bordit dhe kryetari i saj

10/09/20 @ 17:08

PARA THEMELIMIT

Nesër nënshkruhet, do të quhet Liga Unike

FBK Superliga/Liga tjera/Sportistë shqiptarë në botë

Nesër nënshkruhet, do të quhet Liga Unike

09/09/20 @ 12:49

MEDIA TALK

Prizreni mund të debutojë në gara ndërkombëtare

FBK Superliga/Balkan League/International/Liga tjera

Prizreni mund të debutojë në gara ndërkombëtare

29/07/20 @ 15:57

VALON BUNJAKU PËR FBK-ne

Risi në favor të basketbollistëve dhe tifozëve

FBK Superliga/International/Liga tjera

Risi në favor të basketbollistëve dhe tifozëve

29/07/20 @ 14:42

PALAU BLAUGRANA

Barcelona zyrtarizon Calathesin

Euroleague/Liga tjera/Transfere

Barcelona zyrtarizon Calathesin

09/07/20 @ 13:39

REPREZENTUESI I KOSOVËS

Mikaile Tmusic nënshkruan me KK Podgorica

FBK Superliga/Përfaqësuesja/International/Liga tjera

Mikaile Tmusic nënshkruan me KK Podgorica

01/07/20 @ 22:03

NGA FEDERATA

Liga e përbashkët Kosovë-Shqipëri, në pritje të dritës së gjelbër

FBK Superliga/International/Liga tjera/Sportistë shqiptarë në botë

Liga e përbashkët Kosovë-Shqipëri, në pritje të dritës së gjelbër

04/06/20 @ 12:29

LIGA TJETËR RAJONALE?!

Pranë formimit, edhe një ligë rajonale

Balkan League/International/Liga tjera

Pranë formimit, edhe një ligë rajonale

01/06/20 @ 22:16

EKSKLUZIVE: ARBEN FETAHU

Drejt ligës mbarëkombëtare

FBK Superliga/FBK Liga e Parë/Përfaqësuesja/Liga tjera

Drejt ligës mbarëkombëtare

09/05/20 @ 15:35

NBA DRAFT 2020

Erxhan Osmani para procesit të draftimit në NBA

NBA/International/Liga tjera/Sportistë shqiptarë në botë

Erxhan Osmani para procesit të draftimit në NBA

18/04/20 @ 15:13

TURNE BASKETBOLLISTIK

Turne i shkollave të mesme, fiton “Frang Bardhi”

Liga tjera

Turne i shkollave të mesme, fiton “Frang Bardhi”

03/03/20 @ 10:05

PHS

Prishtina High School me fitore në minutat e fundit

Liga tjera

Prishtina High School me fitore në minutat e fundit

03/02/20 @ 09:31