Tabelat dhe Rezultatet

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Peja - Ylli

14 April, 2021 @23:50

Ylli e mposhti Pejën në finale të Ligës Unike dhe e fitoi trofeun e parë në histori të klubit. Më…

Lexo më shumë  →

TEAM OF THE FINAL

TOP 5-shja e finales së Ligës Unike

Liga Unike

TOP 5-shja e finales së Ligës Unike

14/04/21 @ 23:06

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Rahoveci - Goga Basket

Liga Unike

Highlights nga ndeshja Rahoveci - Goga Basket

14/04/21 @ 22:07

LIGA UNIKE

Erjon Kastrati MVP i Ligës Unike

Liga Unike

Erjon Kastrati MVP i Ligës Unike

14/04/21 @ 21:47

LIGA UNIKE

Berisha: Jemi kampion mbarë kombëtar, ky është vetëm fillimi

Liga Unike

Berisha: Jemi kampion mbarë kombëtar, ky është vetëm fillimi

14/04/21 @ 21:24

PEJA - YLLI

Golden Eagle Ylli, kampioni i parë dhe historik i Ligës Unike

Liga Unike

Golden Eagle Ylli, kampioni i parë dhe historik i Ligës Unike

14/04/21 @ 21:03

PEJA - YLLI

Ç3: Ylli në epërsi ndaj Pejës, edhe 10 minuta lojë

Liga Unike

Ç3: Ylli në epërsi ndaj Pejës, edhe 10 minuta lojë

14/04/21 @ 20:28

PEJA - YLLI

Rezulltati i ngushtë, mbyllet pjesa e parë

Liga Unike

Rezulltati i ngushtë, mbyllet pjesa e parë

14/04/21 @ 19:53

PEJA - YLLI

Ç1: +8 epërsia në ndeshjen Peja - Ylli

Liga Unike

Ç1: +8 epërsia në ndeshjen Peja - Ylli

14/04/21 @ 19:26

STARTING FIVE

Pesëshet e para: Peja - Golden Eagle Ylli

Liga Unike

Pesëshet e para: Peja - Golden Eagle Ylli

14/04/21 @ 18:54

RAHOVECI - GOGA BASKET

Rahoveci fiton medaljen e bronztë në Ligën Unike

Liga Unike

Rahoveci fiton medaljen e bronztë në Ligën Unike

14/04/21 @ 17:41

Ç3: RAHOVECI - GOGA BASKET

Rahoveci ruan epërsinë para çerekut të fundit

Liga Unike

Rahoveci ruan epërsinë para çerekut të fundit

14/04/21 @ 17:19

Ç2: RAHOVECI - GOGA BASKET

Rahoveci - Goga Basket, në pushim me epërsi minimale

Liga Unike

Rahoveci - Goga Basket, në pushim me epërsi minimale

14/04/21 @ 16:42

Ç1: RAHOVECI - GOGA BASKET

Epërsi e ngushtë e Rahovecit në çerekun e parë

Liga Unike

Epërsi e ngushtë e Rahovecit në çerekun e parë

14/04/21 @ 16:16

STARTING FIVE

Pesëshet e para: Rahoveci - Goga Basket

Liga Unike

Pesëshet e para: Rahoveci - Goga Basket

14/04/21 @ 15:55

TEAM OF THE SEMIFINALS

TOP 5-shja e gjysmëfinaleve në Ligën Unike

Liga Unike

TOP 5-shja e gjysmëfinaleve në Ligën Unike

14/04/21 @ 11:56

PEJA - YLLI

Finalja e Ligës Unike: Peja - Ylli

Liga Unike

Finalja e Ligës Unike: Peja - Ylli

14/04/21 @ 09:25

RAHOVECI - GOGA BASKET

Rahoveci-Goga Basket për vendin e tretë në Ligën Unike

Liga Unike

Rahoveci-Goga Basket për vendin e tretë në Ligën Unike

14/04/21 @ 08:53

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Goga Basket - Golden Eagle Ylli

Liga Unike

Highlights nga ndeshja Goga Basket - Golden Eagle Ylli

13/04/21 @ 23:45

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Rahoveci - Peja

Liga Unike

Highlights nga ndeshja Rahoveci - Peja

13/04/21 @ 21:11

GOGA BASKET - YLLI

Ylli kualifikohet, finalja kosovare në Ligën Unike

Liga Unike

Ylli kualifikohet, finalja kosovare në Ligën Unike

13/04/21 @ 21:03

GOGA BASKET - YLLI

Ç3: 2 epërsia në ndeshjen Goga Basket - Ylli

Liga Unike

Ç3: 2 epërsia në ndeshjen Goga Basket - Ylli

13/04/21 @ 20:17

GOGA BASKET - YLLI

Mbyllet pjesa e parë në ndeshjen Goga Basket - Ylli

Liga Unike

Mbyllet pjesa e parë në ndeshjen Goga Basket - Ylli

13/04/21 @ 19:37

GOGA BASKET - YLLI

Ç1: Ylli në epërsi pas 10 minutave

Liga Unike

Ç1: Ylli në epërsi pas 10 minutave

13/04/21 @ 19:25

STARTING FIVE

Pesëshet e para: Goga Basket - Ylli

Liga Unike

Pesëshet e para: Goga Basket - Ylli

13/04/21 @ 18:49

RAHOVECI - PEJA

Peja me shumë vuajtje në fund, arrin finalen e Ligës Unike

Liga Unike

Peja me shumë vuajtje në fund, arrin finalen e Ligës Unike

13/04/21 @ 17:57

Ç3: RAHOVECI - PEJA

Peja bënë dallimin në çerekun e tretë

Liga Unike

Peja bënë dallimin në çerekun e tretë

13/04/21 @ 17:26

Ç2: RAHOVECI - PEJA

Pjesa e parë mbyllet me treshen e Edmond Kryeziut

Liga Unike

Pjesa e parë mbyllet me treshen e Edmond Kryeziut

13/04/21 @ 16:47

Ç1: RAHOVECI - PEJA

Rahoveci në epërsi në çerekun e parë

Liga Unike

Rahoveci në epërsi në çerekun e parë

13/04/21 @ 16:14

STARTING FIVE

Pesëshet e para: Rahoveci - Peja

Liga Unike

Pesëshet e para: Rahoveci - Peja

13/04/21 @ 15:48

YLLI - GOGA BASKET

Ylli e Goga Basket kërkojnë finalen historike

Liga Unike

Ylli e Goga Basket kërkojnë finalen historike

13/04/21 @ 10:59

RAHOVECI - PEJA

Rahoveci e Peja për finale në Ligën Unike

Liga Unike

Rahoveci e Peja për finale në Ligën Unike

13/04/21 @ 10:56

FALENDERIM

Liga Unike falenderon KB Rahovecin

Liga Unike

Liga Unike falenderon KB Rahovecin

09/04/21 @ 16:18

AVNI PONARI

Ponari: “Shqipëri e Kosovë bashkë në basketboll!”

Liga Unike

Ponari: “Shqipëri e Kosovë bashkë në basketboll!”

09/04/21 @ 15:47

TEAM OF THE QUARTERFINALS

TOP 5-shja e çerekfinaleve në Ligën Unike

Liga Unike

TOP 5-shja e çerekfinaleve në Ligën Unike

08/04/21 @ 12:15

PAS NDESHJES

Beciragic: Kështu s’guxojmë të luajë në ndeshjet e radhës

Liga Unike/FBK Superliga

Beciragic: Kështu s’guxojmë të luajë në ndeshjet e radhës

08/04/21 @ 11:34

PAS NDESHJES

Malinkov: Ka qenë vendim të mos luajnë amerikanët

Liga Unike/FBK Superliga

Malinkov: Ka qenë vendim të mos luajnë amerikanët

08/04/21 @ 00:01

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Prishtina - Ylli

Liga Unike

Highlights nga ndeshja Prishtina - Ylli

07/04/21 @ 23:04

LIGA UNIKE

Çiftet gjysmëfinaliste dhe orari i ndeshjeve në Ligën Unike

Liga Unike

Çiftet gjysmëfinaliste dhe orari i ndeshjeve në Ligën Unike

07/04/21 @ 21:48

PAS NDESHJES

Trajneri i Goga Basket: Ëndrra u bë realitet

Liga Unike

Trajneri i Goga Basket: Ëndrra u bë realitet

07/04/21 @ 21:14

PAS NDESHJES

Trajneri i Tiranës tregon arsyet e humbjes në çerekfinale

Liga Unike

Trajneri i Tiranës tregon arsyet e humbjes në çerekfinale

07/04/21 @ 20:57