Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KAMPIONATI I VETERANËVE

Orari i kampionatit të veteranëve në basketboll

Orari i kampionatit të veteranëve në basketboll


Teksti: FBK

15 November, 2022 @13:46

Të dielën do të fillojë Liga e Veteranëve të Kosovës, ku do të zhvillohet xhiroja e parë.

Në Kampionatin për Veteranë do të marrin pjesë Trepça, Ylli, Prishtina, Vëllaznimi, Peja dhe Bashkimi.

Java e parë do të zhvillohet në Therandë, për të vazhduar më pas në qytetet tjera, ndërsa në tërësi do të zhvillohen pesë xhiro. Në klubet përkatëse do të luajnë ish-basketbollistë të njohur, që sërish do të rikthehen në parket, kësaj radhe si veteranë.

FBK në kuadër të Planit Strategjik 2021-2025 e ka përfshirjen e gjithë komunitetit të basketbollit në aktivitetet e saj, ndërsa kohë më parë është formuar edhe Komisionit të Veteranëve të FBK-së. Me anë të këtij Komisioni synohet që të realizohen qëllimet e Planit Strategjik.

ORARI DHE NDESHJET

Xhiro I:

14:00 Trepça – Ylli
15:30 Prishtina – Vëllaznimi
17:00 Peja – Bashkimi,

Xhiro II:

Ylli – Bashkimi
Vëllaznimi – Peja
Trepça – Prishtina,

Xhiro III:

Prishtina – Ylli
Peja – Trepça
Bashkimi – Vëllaznimi,

Xhiro IV:

Ylli – Vëllaznimi
Trepça – Bashkimi
Prishtina – Peja,

Xhiro V:

Peja – Golden Eagle Ylli
Bashkimi – Prishtina
Vëllaznimi – Trepça.


 
Të gjitha lajmet nga Liga tjera