Të gjitha lajmet

MEDIA

Të anulohet kampionati, të mos ketë kampion!

TOPSPORTI/ A. P.

Të anulohet kampionati, të mos ketë kampion!

24 March, 2020 @19:23

Derisa Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) pritet të dalë me Vendimin përfundimtar në bashkëpunim me klubet për fatin e stinorit 2019/20, Koha ditore në një artikull të saj botuar sot ka bërë të ditur se skuadrat kryesuese janë të pajtimit që të anulohet kampionati pa shpallë kampionin e këtij stinori.

“Anëtarët e Bordit të FBK-së janë të mendimit të anulohet kampionati,” ka mësuar gazeta në fjalë nga burimet e saja brenda Federatës.

Kryetari i Prishtinës, lideres së kampionatit deri në pezullim, Shkëlzen Fetiu, pastaj anëtari i KB Yllit Egzon Fetiu, si dhe kryetari i KB Pejës Art Gashi - janë shprehur se do të jenë në pajtim me Vendimin e FBK-së për të anuluar stinorin.

Në disa vende tjera, si Lituani e Belgjikë, kampion është shpallur ekipi që ka qenë i pari në renditje dhe ka përfunduar stinori 2019/20. Mirëpo, në Kosovë nuk pritet të ndodh kështu, ka bërë të ditur Koha ditore.

Kurse sa i përket kontratave me lojtarët e huaj që i kanë ekipet, FBK-ja pritet të jetë në pajtim të plotë me atë që do të thotë FIBA.

PEJA

Të huajt e Pejës kanë shkuar, por s’kanë ndërprerë kontratat

19 March, 2020 @22:17

Përmes një komunikate zyrtare të lëshuar para pak çastesh, KB Peja ka bërë të ditur se të gjithë basketbollistët e…

PRIZREN

Prizreni liron të huajt, sygjeron përfundimin e stinorit

16 March, 2020 @18:15

Skuadra e Prizrenit ka liruar sot të huajt e skuadrës për shkak të situatës së krijuar nga pandemia coronavirus, ndërsa…

PRIZREN

Bashkimi ndërpren bashkëpunimin me të huajt

15 March, 2020 @22:53

Ish kampioni i Kosovës në basketboll, Bashkimi, ka bërë të ditur se ka ndërprerë marrëveshjet me basketbollistët e huaj të…

MEDIA

Kampionati mund të mos vazhdojë

15 March, 2020 @22:20

Në ditët e ardhshme Bordi i FBK-së pritet të vendos për të ardhmen e stinorit 2019/20. Kështu së paku…

KB RAHOVECI

Rahoveci liron të huajt

15 March, 2020 @16:06

Skuadra e Rahovecit ka bërë të ditur se sot ka liruar të gjithë basketbollistët e huaj të skuadrës, për shkak…

Të gjitha lajmet nga FBK Superliga