Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

PRISHTINA - PEJA

Ç1: Nga -9 në +7

Ç1: Nga -9 në +7


16 January, 2022 @17:19

Ka përfunduar 10 minutëshi i parë në derbinm Prishtina - Peja.

Rezultati është 18-25 për Pejën.

Peja ishte në disavantazh prej -9 pikëve, derisa u këndell dhe kaloi në 7 pikë epërsi.

Stephen Maxwell me 14 pikë është më i miri te Peja, kurse te Prishtina Wendell Mitchell me 8 pikë.


 
Të gjitha lajmet nga FBK Superliga