Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

LIGA E FEMRAVE

Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore

Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore


Teksti: FBK

27 August, 2021 @20:05

Sot në ora 16:00 ka përfunduar afati kalimtar për basketbolliste vendore në Superligën e Femrave dhe në Ligën e Parë të Femrave.

SUPERLIGA E FEMRAVE

KBF BASHKIMI

Cox Tequana
Barnes Ines
Gilbert Kymee
Era Shatrri
Besijana Martinaj
Arnisa Veçgishti
Dea Çejku

KBF PRISHTINA

Arbnore Perquku
Sarah Mgbeike
Marigona Rushiti
Agnesa Rahmani
Klesta Shatrri
Aona Haxhijaj
Yllza Uka
Merisa Bilalli

KBF PENZA

Sihana Ramoja
Jeta Zeka
Gresa Berisha

KBF KASTRIOTI

Zyrije Pireva

LIGA E PARË E FEMRAVE

KBF UNITED BASKETBALL

Anita Grainca (Licencë e Dyfishtë)
Zyrije Pireva (LD)

KBF JUNIOR-06

Arnisa Veçgishti (LD)
Yllza Uka (LD)
Merisa Bilalli (LD)

KBF ISTOGU

Klesta Shatri (LD)
Aona Haxhijaj (LD)

KBF PEJA 03

Elizabeta Atashi
Arbesa Berisha (LD)
Erza Ulnika (LD)
Gresa Berisha (LD)
Festa Bicurri
Hana Devolli
Vesa Nikqi
Sumea Musa
Mjellma Bruqi
Erisa Nimani
Elsa Shala


PENZA

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

FBK Liga e Femrave

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

27/08/21 @ 17:44

KBF PRISHTINA

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

FBK Liga e Femrave

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

27/08/21 @ 17:21

KBF PRISHTINA

KBF Prishtina përforcohet me Rrahmanin

FBK Liga e Femrave/Transfere

KBF Prishtina përforcohet me Rrahmanin

27/08/21 @ 11:54

RAHOVECI

Rahoveci zyrtarizon të huajin e fundit

FBK Superliga/Transfere

Rahoveci zyrtarizon të huajin e fundit

27/08/21 @ 11:33

KBF BASHKIMI

Era Shatri e Besjana Martinaj te KBF Bashkimi

FBK Liga e Femrave

Era Shatri e Besjana Martinaj te KBF Bashkimi

26/08/21 @ 18:37

KBF PENZA

Jeta Zeka rikthehet në fole

FBK Liga e Femrave

Jeta Zeka rikthehet në fole

26/08/21 @ 15:32

FIBA

FIBA licencon 1 Komisioner dhe 4 Gjyqtarë nga FBK për periudhën 2021-2023

FBK Superliga/FBK Liga e Parë/FBK Liga e Femrave

FIBA licencon 1 Komisioner dhe 4 Gjyqtarë nga FBK për periudhën 2021-2023

27/08/21 @ 20:35

PENZA

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

FBK Liga e Femrave

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

27/08/21 @ 17:44

KBF PRISHTINA

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

FBK Liga e Femrave

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

27/08/21 @ 17:21

KBF PRISHTINA

KBF Prishtina përforcohet me Rrahmanin

FBK Liga e Femrave/Transfere

KBF Prishtina përforcohet me Rrahmanin

27/08/21 @ 11:54

KBF BASHKIMI

Era Shatri e Besjana Martinaj te KBF Bashkimi

FBK Liga e Femrave

Era Shatri e Besjana Martinaj te KBF Bashkimi

26/08/21 @ 18:37

KBF PENZA

Jeta Zeka rikthehet në fole

FBK Liga e Femrave

Jeta Zeka rikthehet në fole

26/08/21 @ 15:32

KBF PRISHTINA

Arbnore Përquku kthehet te KBF Prishtina

FBK Liga e Femrave

Arbnore Përquku kthehet te KBF Prishtina

26/08/21 @ 15:04

KBF BASHKIMI

KBF Bashkimi godet me 3 përforcime

FBK Liga e Femrave/Transfere

KBF Bashkimi godet me 3 përforcime

07/08/21 @ 17:27

LIGA E FEMRAVE

Tolefree transferohet te Olympiacosi

FBK Liga e Femrave

Tolefree transferohet te Olympiacosi

05/08/21 @ 22:43

ELITA E FEMRAVE

Përcaktohet edhe afati kalimtar te femrat

FBK Liga e Femrave

Përcaktohet edhe afati kalimtar te femrat

03/08/21 @ 19:38


 
Të gjitha lajmet nga FBK Liga e Femrave