Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

LIGA UNIKE

Javën e ardhshme hidhet shorti për Ligën Unike

Javën e ardhshme hidhet shorti për Ligën Unike


Teksti: Liga Unike

28 September, 2020 @14:36

Formimi i Ligës Unike është pritur me interesim të madh, si në Kosovë, po ashtu edhe në Shqipëri. Madje, funksionimi i kësaj lige, i ka bërë kurreshtarë të gjithë.

Të enjten, Bordi i Ligës Unike ka pasur mbledhjen e parë, ku është diskutuar për funksionimin dhe rrjedhën e kësaj lige. Në këtë mbledhje është vendosur që shorti të hidhet javën e ardhshme.

Siç dihet në Ligën Unike do të marrin pjesë katër skuadrat më të mira nga Kosova dhe katër më të mirat nga Shqipëria.

Gjithashtu në fund të javës së ardhshme pritet të mbahet edhe Klinika e Gjyqtarëve.

Në këtë takim po ashtu është diskutuar për një turne mes skuadrave në konkurrencën e femrave. Kjo ide është përkrahur nga të gjithë të pranishmit në mbledhje, derisa ka mbetur të vendoset për formën dhe datat se, kur do të zhvillohet ky turne, mes skuadrave më të mira të Kosovës dhe Shqipërisë në konkurrencën e femrave


 
Të gjitha lajmet nga Liga Unike