Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

LIGA UNIKE

Liga Unike mban klinikën e gjyqtarëve në Prizren

FOTO / FBK

Liga Unike mban klinikën e gjyqtarëve në Prizren


10 October, 2020 @19:36

Sot në Prizren është zhvilluar Klinika e parë e gjyqtarëve në Ligën Unike në të cilën kanë marrë pjesë gjyqtarë nga Shqipëria dhe Kosova.

Ligjërues ishin: z.Faton Kurshumlija- FIBA Instruktor dhe Prof.Doc Ridvan Ekmekçi, Dekan i Universitetit Pammukale, Turqi.


 
Të gjitha lajmet nga Liga Unike