Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

Ç1: TREPÇA - PEJA

Rezultati i ngushtë në Mitrovicë

Rezultati i ngushtë në Mitrovicë


12 May, 2022 @20:55

Ka përfunduar 10 minutëshi i parë në ndeshjen në mes të Trepçës dhe Pejës.

Rezultati është i ngushtë 21-22 në favor të Pejës.

Peja e kishte një epërsi prej 8 pikëve në këtë çerek derisa Trepça e ngushtoi në vetëm 1 pikë.

Courtney Fells me 11 pikë është më i dalluari te Peja dhe po luan me 100 % nga vija e treshi (2-2), kurse te Trepça Rodney Purvis me 8 pikë.


 
Të gjitha lajmet nga FBK Superliga