Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TIRANA - RAHOVECI

Mbyllet pjesa e parë në ndeshjen Tirana - Rahoveci

Mbyllet pjesa e parë në ndeshjen Tirana - Rahoveci


23 October, 2021 @17:45

Ka përfunduar pjesa e parë në ndeshjen Tirana - Rahoveci.

Epërsinë prej 11 pikëshe të Tiranës, Rahoveci e ngushtoi në 9 pikë dhe pjesa e parë përfundoi me rezultat 40-31.

Redi Vogli me 11 pikë është më i veçuari te Tirana, kurse te Rahoveci Milik Yarbrough me 11 pikë gjithashtu.

Raporti i gjërë pas ndeshjes.


 
Të gjitha lajmet nga Liga Unike