Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TRANSMETIMI ONLINE

Direkt: Akademik - Prishtina

Foto: BIBL

Direkt: Akademik - Prishtina


22 December, 2021 @12:34

Përballja e dytë e Prishtinës në aventurën bullgare në kuadër të BIBL nis në ora 16:30 në Plovdiv, ku lideri i Grupit B të BIBL Akademik pret Prishtinën.

Ndeshjen mund ta shikoni direkt përmes linkut të mëposhtëm nga Youtube.


 
Të gjitha lajmet nga Balkan League