Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TREPÇA - YLLI

Trepça - Ylli, pesëshet startuese

TOPSPORTI / ARKIV

Trepça - Ylli, pesëshet startuese


15 September, 2021 @16:59

Sot në Mitrovicë mes vete përballen Trepça dhe Ylli.

Pesëshet startuese janë këto:

TREPÇA: Cockfield, Gordon, Hajrizi, Hot, Zekiqi.

YLLI: Kastrati, Morina, Tmusic, Randolph, Benson


PRIZRENI-16 - RAHOVECI

Prizreni-16 pret Rahovecin

FBK Superliga

Prizreni-16 pret Rahovecin

15/09/21 @ 11:18

TREPÇA - YLLI

Kampioni në Mitrovicë, kërkon fitoren e parë ndaj Trepçës

FBK Superliga

Kampioni në Mitrovicë, kërkon fitoren e parë ndaj Trepçës

15/09/21 @ 11:13

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Drita - Prishtina

FBK Superliga

Highlights nga ndeshja Drita - Prishtina

15/09/21 @ 08:43

DRITA - PRISHTINA

Prishtina e nis sezonin si në stërvitje

FBK Superliga

Prishtina e nis sezonin si në stërvitje

14/09/21 @ 20:32

Ç3: DRITA-PRISHTINA

Prishtina për pak kap 100-pikëshin në çerek të tretë

FBK Superliga

Prishtina për pak kap 100-pikëshin në çerek të tretë

14/09/21 @ 20:19

PP: DRITA-PRISHTINA

Prishtina më lehtë gjatë çerekut të dytë

FBK Superliga

Prishtina më lehtë gjatë çerekut të dytë

14/09/21 @ 19:44

Ç1: DRITA-PRISHTINA

Prishtina “bombardon” Dritën në start

FBK Superliga

Prishtina “bombardon” Dritën në start

14/09/21 @ 19:20

PRIZRENI-16 - RAHOVECI

Prizreni-16 pret Rahovecin

FBK Superliga

Prizreni-16 pret Rahovecin

15/09/21 @ 11:18

TREPÇA - YLLI

Kampioni në Mitrovicë, kërkon fitoren e parë ndaj Trepçës

FBK Superliga

Kampioni në Mitrovicë, kërkon fitoren e parë ndaj Trepçës

15/09/21 @ 11:13

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Drita - Prishtina

FBK Superliga

Highlights nga ndeshja Drita - Prishtina

15/09/21 @ 08:43

DRITA - PRISHTINA

Prishtina e nis sezonin si në stërvitje

FBK Superliga

Prishtina e nis sezonin si në stërvitje

14/09/21 @ 20:32

Ç3: DRITA-PRISHTINA

Prishtina për pak kap 100-pikëshin në çerek të tretë

FBK Superliga

Prishtina për pak kap 100-pikëshin në çerek të tretë

14/09/21 @ 20:19

PP: DRITA-PRISHTINA

Prishtina më lehtë gjatë çerekut të dytë

FBK Superliga

Prishtina më lehtë gjatë çerekut të dytë

14/09/21 @ 19:44

Ç1: DRITA-PRISHTINA

Prishtina “bombardon” Dritën në start

FBK Superliga

Prishtina “bombardon” Dritën në start

14/09/21 @ 19:20

FORMACIONET STARTUESE

Drita-Prishtina, 5-shet e para

FBK Superliga

Drita-Prishtina, 5-shet e para

14/09/21 @ 18:44

DRITA - PRISHTINA

Sot fillon Superliga, Drita pret Prishtinën

FBK Superliga

Sot fillon Superliga, Drita pret Prishtinën

14/09/21 @ 10:37

PRISHTINA GATI PËR SEZONIN E RI

Nazor: Kemi ndërruar stilin e lojës

FBK Superliga

Nazor: Kemi ndërruar stilin e lojës

13/09/21 @ 20:09


 
Të gjitha lajmet nga FBK Superliga