Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

FBK

FBK shpall konkurs për Wild Card për Ligën e Femrave

FBK shpall konkurs për Wild Card për Ligën e Femrave


Teksti: FBK

8 September, 2021 @21:49

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) më 07.09.2021 duke u bazuar në nenin 9 të Rregullores për Licencim dhe Garim për edicionin 2021/22 ka vendosur të hap Konkurs:

Për pozitën e gjashtë (6) në Superligën e Femrave për edicionin 2020/21 nëpërmjet Wild Card.

Kushtet për një klub për të konkurruar për Wild Card, sipas nenit 9 të Rregullores për Licencim dhe Garim janë si më poshtë:

- Të ketë garuar në edicionin 2020/21 në garat e FBK-së dhe ti ketë përmbushur të gjitha obligimet ndaj FBK-së.
- Të ketë në dispozicion me qasje të vazhdueshme një palestër të sporteve me terren të basketbollit sipas dimensioneve dhe rregullave të FIBA-s.
- Të ketë në dispozicion me qasje të vazhdueshme një palestër të sporteve me pajisjet teknike FIBA Equipment 2020.
- Të ketë në dispozicion me qasje të vazhdueshme një palestër të sporteve me kosha të basketbollit me tabela dhe rrjeta sipas Propozicioneve të Garave të FBK-së dhe Rregullave të FIBA-s LEVEL
- Të ketë në dispozicion me qasje të vazhdueshme një palestër të sporteve me zhveshtore për dy ekipe, një zhveshtore për personat zyrtarë, një hapësirë të klubit me zyrë, të pajisur me telefon, internet dhe kompjuter.

- Të ketë nën kontratë së paku 2 trajnerë të licencuar.
- Të ketë në dispozicion së paku një person të autorizuar mjekësor.
- Të ketë në dispozicion së paku një zyrtar - komesar për siguri.
- Të ketë të licencuar së paku një përfaqësues zyrtar në FBK.
- Të ketë internet dhe të mundësojë qasje në internet në dhe afër tavolinës zyrtare.

Klubet e interesuara duhet të paraqesin kandidaturën e tyre në email adresën [email protected]

Afati për shprehje interesi për të gjithë klubet është deri më 15.09.2021 (e mërkurë) në ora 16:00.


NGA FEDERATA

Afat kalimtar vetëm për Ligën e Parë

FBK Liga e Parë/Transfere

Afat kalimtar vetëm për Ligën e Parë

08/09/21 @ 16:31

TEAM OF THE SUPERCUP

TOP 5-shja e Superkupës (2021)

Superkupa e Kosovës

TOP 5-shja e Superkupës (2021)

08/09/21 @ 12:25

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights nga ndeshja Prizreni-16 - Trepça

Superkupa e Kosovës

Highlights nga ndeshja Prizreni-16 - Trepça

06/09/21 @ 00:04

SUPERKUPA

Arti Hajdari, MVP i Superkupës

Superkupa e Kosovës

Arti Hajdari, MVP i Superkupës

05/09/21 @ 20:12

SUPERKUPA

Historike! Prizreni-16 me trofeun e parë

Superkupa e Kosovës

Historike! Prizreni-16 me trofeun e parë

05/09/21 @ 18:53

SUPERKUPA

Ç3: Hajdari me 25p, Trepça rikthehet

Superkupa e Kosovës

Ç3: Hajdari me 25p, Trepça rikthehet

05/09/21 @ 18:19

SUPERKUPA

Ç1: Rezultati i ngushtë pas 10 minutave në finale

Superkupa e Kosovës

Ç1: Rezultati i ngushtë pas 10 minutave në finale

05/09/21 @ 17:20

SUPERKUPA

Pesëshet e para: Prizreni-16 - Trepça

Superkupa e Kosovës

Pesëshet e para: Prizreni-16 - Trepça

05/09/21 @ 16:45

PENZA

Bytyqi e Halitaj vazhdojnë, Berisha transferohet te Penza

FBK Liga e Femrave

Bytyqi e Halitaj vazhdojnë, Berisha transferohet te Penza

01/09/21 @ 22:43

KBF BASHKIMI

Edhe kapitenja vazhdon kontratën

FBK Liga e Femrave

Edhe kapitenja vazhdon kontratën

28/08/21 @ 16:42

KBF BASHKIMI

Sara Vraniqi vazhdon me KBF Bashkimin

FBK Liga e Femrave

Sara Vraniqi vazhdon me KBF Bashkimin

28/08/21 @ 13:27

PENZA

Luci kthehet nga lëndimi, rinovon kontratën me Penzën

FBK Liga e Femrave

Luci kthehet nga lëndimi, rinovon kontratën me Penzën

28/08/21 @ 12:27

PENZA

Edhe Ermelinda Gjuka vazhdon me Penzën

FBK Liga e Femrave

Edhe Ermelinda Gjuka vazhdon me Penzën

27/08/21 @ 23:10

KBF BASHKIMI

Irma Konjusha vazhdon kontratën

FBK Liga e Femrave

Irma Konjusha vazhdon kontratën

27/08/21 @ 21:37

FIBA

FIBA licencon 1 Komisioner dhe 4 Gjyqtarë nga FBK për periudhën 2021-2023

FBK Superliga/FBK Liga e Parë/FBK Liga e Femrave

FIBA licencon 1 Komisioner dhe 4 Gjyqtarë nga FBK për periudhën 2021-2023

27/08/21 @ 20:35

LIGA E FEMRAVE

Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore

FBK Liga e Femrave/Transfere

Përfundon afati kalimtar për basketbolliste vendore

27/08/21 @ 20:05

PENZA

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

FBK Liga e Femrave

Sihana Ramoja kalon te kampionja aktuale

27/08/21 @ 17:44

KBF PRISHTINA

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

FBK Liga e Femrave

Marigona Rushiti rikthehet te KBF Prishtina

27/08/21 @ 17:21


 
Të gjitha lajmet nga FBK Liga e Femrave