Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

VIDEO HIGHLIGHTS

Highlights: Peja - Rahoveci

Highlights: Peja - Rahoveci


26 September, 2021 @21:43

Peja e mposhti Rahovecin dhe e regjistroi fitoren e tretë rresht.

Më poshtë mund ta shikoni përmbledhjen e ndeshjes.


BASHKIMI - PRISHTINA

Fituesi i derbit Bashkimi-Prishtina u përcaktua pas dy vazhdimeve

FBK Superliga

Fituesi i derbit Bashkimi-Prishtina u përcaktua pas dy vazhdimeve

26/09/21 @ 21:33

BASHKIMI - PRISHTINA

V1: Përsëri barazim, edhe 5 minuta shtesë

FBK Superliga

V1: Përsëri barazim, edhe 5 minuta shtesë

26/09/21 @ 21:04

BASHKIMI - PRISHTINA

Ndeshja Bashkimi - Prishtina shkon në vazhdime

FBK Superliga

Ndeshja Bashkimi - Prishtina shkon në vazhdime

26/09/21 @ 20:50

BASHKIMI - PRISHTINA

Ç3: Bashkimi merr epërsinë, edhe 10 minuta lojë

FBK Superliga

Ç3: Bashkimi merr epërsinë, edhe 10 minuta lojë

26/09/21 @ 20:18

BASHKIMI - PRISHTINA

Bashkimi ngushton epërsinë e Prishtinës, përfundon pjesa e parë

FBK Superliga

Bashkimi ngushton epërsinë e Prishtinës, përfundon pjesa e parë

26/09/21 @ 19:45

BASHKIMI - PRISHTINA

Ç1: 11 epërsia në çerekun e parë

FBK Superliga

Ç1: 11 epërsia në çerekun e parë

26/09/21 @ 19:20

BASHKIMI - PRISHTINA

Fituesi i derbit Bashkimi-Prishtina u përcaktua pas dy vazhdimeve

FBK Superliga

Fituesi i derbit Bashkimi-Prishtina u përcaktua pas dy vazhdimeve

26/09/21 @ 21:33

BASHKIMI - PRISHTINA

V1: Përsëri barazim, edhe 5 minuta shtesë

FBK Superliga

V1: Përsëri barazim, edhe 5 minuta shtesë

26/09/21 @ 21:04

BASHKIMI - PRISHTINA

Ndeshja Bashkimi - Prishtina shkon në vazhdime

FBK Superliga

Ndeshja Bashkimi - Prishtina shkon në vazhdime

26/09/21 @ 20:50

BASHKIMI - PRISHTINA

Ç3: Bashkimi merr epërsinë, edhe 10 minuta lojë

FBK Superliga

Ç3: Bashkimi merr epërsinë, edhe 10 minuta lojë

26/09/21 @ 20:18

BASHKIMI - PRISHTINA

Bashkimi ngushton epërsinë e Prishtinës, përfundon pjesa e parë

FBK Superliga

Bashkimi ngushton epërsinë e Prishtinës, përfundon pjesa e parë

26/09/21 @ 19:45

BASHKIMI - PRISHTINA

Ç1: 11 epërsia në çerekun e parë

FBK Superliga

Ç1: 11 epërsia në çerekun e parë

26/09/21 @ 19:20

PEJA - RAHOVECI

Sirko shkëlqen, Peja rikthen kreun duke mposhtur Rahovecin

FBK Superliga

Sirko shkëlqen, Peja rikthen kreun duke mposhtur Rahovecin

26/09/21 @ 18:55

STARTING FIVE

Pesëshet e para: Bashkimi - Prishtina

FBK Superliga

Pesëshet e para: Bashkimi - Prishtina

26/09/21 @ 18:55

PEJA - RAHOVECI

Ç3: Dominon Peja, edhe 10 minuta lojë

FBK Superliga

Ç3: Dominon Peja, edhe 10 minuta lojë

26/09/21 @ 18:35

PEJA - RAHOVECI

11 epërsia në Karagaç, mbyllet pjesa e parë

FBK Superliga

11 epërsia në Karagaç, mbyllet pjesa e parë

26/09/21 @ 17:56


 
Të gjitha lajmet nga FBK Superliga