Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

PAS REKOMANDIMIT TË KOMISIONIT TË ETIKËS

Pas presionit, dorëhiqet Noël Le Graët

Pas presionit, dorëhiqet Noël Le Graët


11 January, 2023 @18:22

Nuk ka mundur të shkojë më tej, as me kërkim falje as me arsyetime. Noël Le Graët kreu i Federatës së Futbollit të Fracës (FFF) është dorëhequr sot, duke e lënë Federatën përkohësisht në dorë të Philippe Diallos, që do të jetë kryetar i Federatës në tranzicion derisa të zgjidhet kryetari i ri.

Noël Le Graët kishte thënë fjalë mosrespektuese, nga Ministrja e cilësuar edhe turpëruese ndaj legjendës së futbollit të Francës dhe fituesit të medaljes së Legjionit të Nderit në Francë - Zinedine Zidane.


 
Të gjitha lajmet nga Kualifikimet për Evropian