Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TEKSTUALISHT

Shorti i Ligës së Kampionëve - direkt

Shorti i Ligës së Kampionëve - direkt


17 March, 2023 @11:56

Shorti i çerekfinalistëve dhe rrugëtimi i tyre drejt finales në Ligë të Kampionëve, do të hidhet pas pak në zyret e UEFA-së, ndërsa çiftet sipas shortit do të përshkruhen mëposhtë, tekstualisht në kohë reale - menjëherë.

ÇEREKFINALET:

1. Real Madrid - Chelsea
2. Benfica - Inter
3. Manchester City - Bayern
4. Milan - Napoli

Ndeshjet luhen më 11/12 prill dhe 18/19 prill.

GJYSMËFINALET:

A. Fituesi 4 - Fituesi 2
B. Fituesi 1 - Fituesi 3

FINALJA:


Zhvillohet në Stamboll të Turqisë, më 10 qershor 2023.
Stadiumi: Ataturk.

Fituesi B - Fituesi A.


 
Të gjitha lajmet nga Champions League