Të gjitha lajmet

NGA FEDERATA

FFK uron Bajramin

Foto: FFK

FFK uron Bajramin

24 May, 2020 @7:32

Pak minuta pas orës 07:00 të mëngjesit, Federata e Futbollit të Kosovës ka lëshuar urimin e saj për Bajram, të nënshkruar nga kreu i saj Agim Ademi.

“Këtë vit u ballafaquam me problemin global të virusit COVID-19, andaj edhe lutjet tona shkojnë për shëndet në familjet tuaja dhe për tejkalimin sa më të shpejtë të kësaj pandemie,” ka shkruar ndër të tjera njoftimi i Federatës botuar tash.

FERIZAJ

KF Ferizaji del i pastër për COVID-19

Fotot: KFFerizaji/fb

24 May, 2020 @0:23

Pas KF Gjilanit, edhe KF Ferizaji ka dalë plotësisht i pastër për coronavirus, pasi që sot kanë dalë rezultatet e…

NË RISHQYRTIM

FFK-ja rishqyrton rastin Ahmeti

23 May, 2020 @15:18

Pas Vendimit për ndërprerjen e marrëdhënies së punës së zëvendës sekretarit të FFK-së, Arianit Ahmeti, Inspektori i Punës ka…

KRYEJNË TESTET

Te Gjilani të gjithë negativ, stërvitjet vazhdojnë

Foto: SCGjilani/fb

22 May, 2020 @21:49

Përmes një komunikate për shtyp, SC Gjilani ka bërë të ditur se të gjithë futbollistët, stafi teknik dhe personali i…

INSPEKTORATI I PUNËS

Inspektorati kthen në punë zv/sekretarin Ahmeti

21 May, 2020 @19:57

I larguar për shkak se fliste kundër drejtuesve aktual të FFK-së, ish zëvendës sekretari i FFK-së, Arianit Ahmeti, me vendim…

GJILANI

Të karantinuarit e Gjilanit marrin rezultatet e testeve COVID-19

21 May, 2020 @19:10

Trajneri dhe futbollistët e Gjilanit pas qëndrimit në karantinë, pasi që arritën nga Shqipëria në Kosovë, kanë marrë rezultatet e…

Të gjitha lajmet nga FFK Superliga