Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TEAM OF THE WEEK

Superliga - Formacioni i javës (30)

Superliga - Formacioni i javës (30)


22 April, 2024 @8:35

Pas ndeshjeve të xhiros 30, TopSporti.com ka përzgjedhur formacionin e javës bazuar në performancat e lojtarëve.

Formacioni i javës i zgjedhur nga TopSporti është ky:

Davide Borsellini (FKS);

Armend Thaqi (BAL), Gentrit Halili (BAL), Ilir Krasniqi (LLA), Ahmet Haliti (FER), Ardian Muja (PRI);

Albert Dabiqaj (DRI), Nazmi Gripshi (BAL);

Senad Jarovic (GJI), Blerim Krasniqi (DRI), Hasan Hyseni (PRI).


 
Të gjitha lajmet nga FFK Superliga