Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

SHQIPËRIA

Liga e Kombeve 2022/23 - Orari i ndeshjeve të Shqipërisë

Liga e Kombeve 2022/23 - Orari i ndeshjeve të Shqipërisë


18 December, 2021 @9:51

Është publikuar orari i plotë i ndeshjeve të Shqipërisë për sezonin 2022/23 të Ligës së Kombeve.

Shqipëria ndodhet në Grupin B2 bashkë me Rusinë, Islandën dhe Izraelin.

LIGA E KOMBEVE - GRUPET

Orari i plotë i ndeshjeve të Shqipërisë në kuadër të Grupit B2 të Ligës së Kombeve 2022/23 është paraqitur më poshtë:

2 qershor 2022: Shqipëri - Rusi
6 qershor 2022: Islandë - Shqipëri
10 qershor 2022: Shqipëri - Izrael
13 qershor 2022: Rusi - Shqipëri
24 shtator 2022: Izrael - Shqipëri
27 shtator 2022: Shqipëri - Islandë

Fituesi nga grupi në fjalë promovohet në Ligën A në sezonin e ardhshëm të Ligës së Kombeve.


 
Të gjitha lajmet nga Liga e Kombeve