Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KOSOVA

Vashat e përfaqësueses arrijnë në Shkup për dy ndeshjet miqësore

Vashat e përfaqësueses arrijnë në Shkup për dy ndeshjet miqësore


6 April, 2021 @22:01

Vashat e përfaqësueses së Kosovës kanë arritur në Shkup dhe janë akomoduar në hotelin prestigjioz “Alekdander Palace”, ndërsa pasdite kanë kryer edhe një seancë stërvitore.

Dardanet do të zhvillojnë dy ndeshje miqësore me përfaqësuesen e Maqedonisë së Veriut në Shkup. Ndeshja e parë do të zhvillohet më 8, ndërsa e dyta më 11 prill.

Këto ndeshje do të shërbejnë për përgatitjen sa më të mirë të Kosovës për garat kualifikuese, pasi në qershor pritet t’i mësojnë edhe përfaqësueset rivale. Në këto dy ballafaqime me përjashtim të dy futbollisteve që vijnë nga klubet evropiane të gjitha të tjerat janë nga kampionati vendor.

Ndeshja e parë do të zhvillohet të enjten në orën 15.00.

Lista e futbollisteve të ftuara

Florentina Kolgeci (KFF”Mitrovica”)

Lavdije Behrami (KFF”Vllaznia”)

Ilfete Kryeziu (KFF”Kosova”)

Liridonë Syla (KFF”Mitrovica”)

Edonë Kryeziu (KFF”Mitrovica”)

Donjeta Halilaj (KFF”Mitrovica”)

Marigonë tahiri (KFF”Mitrovica”)

Donika Graiçevci (FC”Carl Zeiss Jena”)

Agnesa Gashi (KFF”Mitrovica”)

Blerta Shala (KFF”Mitrovica”)

Verona Berisha (KFF”A&N)

Fortesa Berisha (KFF”Malisheva”)

Erjona Emerllahu (KFF”Mitrovica”)

Fatlinda Rama (KFF”A&N”)

Anjeza Berisha KFF”Jakova”)

Majlinda Kadollit (KFF”Kosova”)

Loreta Lulaj (FC”Ingolstadt”)

Feride Kastrati (KFF “Apollonia”)

Fleta Musaj ((KFF”Mitrovica”)

Anjeza Rexhepi (KFF “A&N”)

Kaltrina Biçkaj (KFF”Mitrovica”)

Lumbardha Misini (KFFVizioni”)

Rrezona Ramadani (KFF”Vllaznia”)


 
Të gjitha lajmet nga Përfaqësuesja