Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

NGRITEN NGA LIGA E TRETË NË TË DYTËN

Dukagjini dhe Shqiponjat, ekipet që arrijnë në Ligë të Dytë

Dukagjini dhe Shqiponjat, ekipet që arrijnë në Ligë të Dytë


25 May, 2024 @8:19

Skuadra e KF Dukagjinit nga Gjakova ka fituar garat në Ligën e Tretë - Rajoni i Dukagjinit për të siguruar kalimin në Ligë të Dytë të Kosovës në futboll.

Nga ana tjetër, në Ligë të Dytë të Kosovës garat i ka siguruar skuadra Shqiponjat nga Prishtina, që ka fituar Ligën e Tretë - Rajoni i Prishtinës dhe kështu këto dy skuadra do ngriten në një nivel më të lartë të garave për edicionin 2024/25 të futbollit kosovar.


 
Të gjitha lajmet nga FFK Liga e Dytë