Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

VENDIMI I KLUBIT!

Suhareka tregon arsyet e shkarkimit të Begollit!

Suhareka tregon arsyet e shkarkimit të Begollit!


9 October, 2023 @22:31

Skuadra e Suharekës që shkarkoi nga detyar sot trajnerin Granit Begolli, ka bërë të ditur edhe arsyet e ndërprerjes së bashkëpunimit.

Pos rezultateve, brengosësë për kryesinë e klubit ka qenë edhe sjellja aspak sportive e trajnerit Begolli në ndeshjen ndaj Trepçës’89, që sipas Suharekës - nuk përkon me synimet dhe kërkesat e klubit.

Mëposhtë, Vendimi i plotë i FC Suhareka:

“Bordi i FC “Suhareka” nën drejtimin e kryetarit z. Rrustem Aliaj, pas përfundimit të ndeshjes FC “Suhareka” – FC “Rilindja 1974” në mbledhjen e vet të jashtëzakonshme të mbajtur më 09.10.2023, ka analizuar gjendjen dhe objektivat e klubit gjatë kësaj periudhe. Në mbledhje në hollësi u analizua ecuria e rezultateve të klubit dhe sjelljet e klubit, të shtabit teknik, futbollistëve si dhe stafit tjetër në klub,  ndaj konstatoi se ecuria e rezultateve nuk është e rendimentit çfarë klubi ka synuar në fillim të kampionatit ku kemi një ngecje prej 6 pikëve kundrejt liderit të grupit. Për klubin sa ka qenë brengosese rezultatet jo të kënaqshme, ka qenë shqetësuese edhe sjellja aspak sportive e kryetrajnerit Granit Begolli në ndeshjen FC ”Suhareka” – FC “Trepça 89”, sjellje të cilat nuk përkojnë me synimet dhe kërkesat e klubit për sjellje korrekte ndaj skuadrave rivale, ndaj zyrtarëve të ndeshjes përkatësisht gjyqtarëve të ndeshjes dhe në këtë drejtim z. Begolli jo vetëm që është dënuar nga organet e FFK-së  por me këto sjellje gjatë dhe pas përfundimit të ndeshjes e ka dëmtuar imazhin e klubit që prej fillimit ka promovuar tolerancë e mirëkuptim ndaj të gjithë akterëve të lojës. Së këndejmi Bordi Ka vendosur që për ta ruajtur imazhin e klubit dhe me qëllim të mbrojtjes së interesave të klubit ka vendosur që të shkëpusë bashkëpunimin me z. Granit Begollin në cilësinë e kryetrajnerit. Bordi duke falënderuar për punë e deritashme z. Begolli në vazhdim do t’i ofrojë një pozitë tjetër në klub.
Po ashtu Bordi shumë shpejt do të bëjë një zgjidhje të nevojshme dhe të emërojë një person në cilësinë e kryetarjnerit konform interesave dhe objektivave të klubit.

Me respekt bordi i klubit.
Rustem Aliaj - President.”


 
Të gjitha lajmet nga FFK Liga e parë