Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

11-SHET

Superliga - Formacioni i javës (14)

Superliga - Formacioni i javës (14)


13 November, 2023 @17:22

Pas ndeshjeve të xhiros 14, TopSporti.com ka përzgjedhur formacionin e javës bazuar në performancat e lojtarëve.

Formacioni i javës i zgjedhur nga TopSporti është ky:

Armend Rugji (FKS)

Besnik Krasniqi (DRI)-Esmin Lichina (MAL)-Granit Jashari (LLA)- Petrus Megameno (LIR)

Hamdi Namani (LLA)-Andri Stafa (LIR)

Drilon Hazrollaj (MAL)-Nazmi Gripshi (BAL)-Hasan Hyseni (PRI)

Almir Kryeziu (BAL)


 
Të gjitha lajmet nga FFK Superliga