Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

2023/2024

Superliga - Formacioni i sezonit 2023/2024

Design: TOPSPORTI

Superliga - Formacioni i sezonit 2023/2024


26 May, 2024 @20:30

Pas përfundimit të sezonit 2023/2024, TopSporti.com ka përzgjedhur formacionin e sezonit bazuar në performancat e lojtarëve.

Formacioni i sezonit 2023/2024 i zgjedhur nga TopSporti është ky:

Ilir Avdyli (LLA);

Besnik Krasniqi (DRI), Ilir Krasniqi (LLA), Lumbardh Dellova (BAL), Armend Thaqi (BAL);

Etnik Brruti (MAL), Edvin Kuc (BAL), Nazmi Gripshi (BAL);

Drilon Hazrollaj (MAL), Muhamet Hyseni (LLA), Senad Jarovic (GJI).


 
Të gjitha lajmet nga FFK Superliga