Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

TEAM OF THE WEEK

Superliga - Formacioni i javës (35)

Superliga - Formacioni i javës (35)


19 May, 2024 @9:08

Pas ndeshjeve të xhiros 35, TopSporti.com ka përzgjedhur formacionin e javës bazuar në performancat e lojtarëve.

Formacioni i javës i zgjedhur nga TopSporti është ky:

Ilir Avdyli (LLA);

Edison Kqiku (GJI), Agron Bruqi (FER), Ardian Limani (PRI), Dion Gallapeni (PRI);

Kushtrim Shabani (GJI), Lindon Emërllahu (BAL), Etnik Brruti (MAL);

Drilon Hazrollaj (MAL), Bernard Karrica (BAL), Robert Rrahmani (FER).


 
Të gjitha lajmet nga FFK Superliga