Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KROOS

Gjermano-lindori i parë me titull të Botës

REUTERS

Gjermano-lindori i parë me titull të Botës


14 July, 2014 @13:27

Titulli i fituar mbrëmë i Kupës së Botës nga Gjermania, ka qenë për herë të parë i fituar nga Gjermania e bashkuar! 

Deri më tani, të gjitha titujt Gjermania i kishte të fituara si Gjermani Perëndimore dhe që prej bashkimit të saj më 3 tetor 1990, si Gjermani e bashkuar, nuk kishte titull të fituar. 

E me këtë rast, Toni Kroos i cili është i lindur në Greifswald të Detit Baltik bëhet gjermano lindori i parë që e fiton titullin e Botës. 


 
Të gjitha lajmet nga Bundesliga