Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

KALENDARI I NDESHJEVE

Orari i Kosovës në Ligën e Kombeve 2024/25

Orari i Kosovës në Ligën e Kombeve 2024/25


9 February, 2024 @11:10

Kosova tashmë ka gati programin e ndeshjeve për Ligën e Kombeve 2024/25, ndërsa në kalendarin e ndeshjeve “Dardanët” e nisin me ekipin më të fortë në grup, Rumaninë.

Orari i plotë i ndeshjeve, si mëposhtë:


6 shtator 2024: Kosova-Rumania
6 shtator 2204: Lituania/Gjibraltari-Qiproja
-
9 shtator 2024: Rumania-Lituania/Gjibraltari
9 shtator 2024: Qiproja-Kosova
-
12 tetor 2024: Qiproja-Rumania
12 tetor 2024: Lituania/Gjibraltari-Kosova
-
15 tetor 2024: Lituania/Gjibraltari-Rumania
15 tetor 2024: Kosova-Qiproja
-
15 nëntor 2024: Rumania-Kosova
15 nëntor 2024: Qiproja-Lituania/Gjibraltari
-
18 nëntor 2024: Rumania-Qiproja
18 nëntor 2024: Kosova-Lituania/Gjibraltari.


 
Të gjitha lajmet nga Liga e Kombeve