Fantasy TopSporti
Të gjitha lajmet
Tabelat dhe Rezultatet

NGA KAMPI KUQ E ZI

Gati autobusi i Kombëtares

Gati autobusi i Kombëtares


5 June, 2016 @21:03

Pak ditë para Euro2016, Kombëtarja Shqiptare ka prezantuar autobusin me të cilin do të udhëtojë në Francë.

EURO 2016 GRUPET DHE ORARI

Ashtu siç u lajmërua më parë, mbishkrimi i Kombëtares në autobus është “O Sa Mirë me qenë Shqiptar”.

REZIDENCA E SHQIPËRISË NË EURO 2016

 


 
Të gjitha lajmet nga Kombëtarja